Η Γιορτή της μητέρας: Δώρα που κάθε μητέρα θα λατρέψει

Η γιορτή της μητέρας αποτελεί φόρο τιμής προς όλες τις μητέρες του κόσμου. Φέτος, ο εορτασμός της είναι στις 8 Μαΐου, αφού είθισται να εορτάζεται κάθε δεύτερη Κυριακή του Μάη.

Η γιορτή της μητέρας είναι μια ξεχωριστή ημερομηνία με βαθύ συμβολισμό και ουσιαστικό νόημα, καθώς αυτή τη μέρα υμνούμε με την αγάπη μας το πολυτιμότερο πρόσωπο κάθε οικογένειας ‒ τη μητέρα. Το πρόσωπο που φέρνει τα παιδιά στον κόσμο, που είναι δίπλα τους, τα μεγαλώνει, τα στηρίζει, τα μπολιάζει με αστείρευτη αγάπη και τα προετοιμάζει να βγουν στον κόσμο και να τον κατακτήσουν με τις δικές τους δυνάμεις. Είναι ο φροντιστής, ο σύμβουλος, το στήριγμα, ο αποδέκτης των συναισθημάτων των παιδιών. Για όλους αυτούς τους ρόλους που καθημερινά αναλαμβάνει, οφείλουμε κάθε χρόνο να της προσφέρουμε, ως μικρή υπενθύμιση της προσφοράς της, ένα δώρο ιδιαίτερης συναισθηματικής αξίας.

Κάθε δώρο που προσφέρεται με αγάπη είναι ανεκτίμητο. Ένα λουλούδι, μία φωτογραφία ή ένα προσωπικό αντικείμενο. Όμως για μια τόσο σημαντική μέρα, η επιλογή του κοσμήματος αποτελεί την ιδανικότερη πρόταση για να χαρίσετε ένα δώρο ξεχωριστό με το οποίο η μητέρα σας θα αισθάνεται τη βαθιά αγάπη σας.

Κολιέ «μαμά»

Κάθε μητέρα τα λατρεύει, καθώς κοσμεί υπέροχα τον λαιμό αναδεικνύοντας τον σπουδαίο ρόλο της. Από λευκό ή κίτρινο χρυσό, επιλέξτε το κόσμημα που ταιριάζει καλύτερα στο στιλ και την προσωπικότητά της. Πρόκειται για μία από τις δημοφιλέστερες αγορές για τη γιορτή της μητέρας.

Κολιέ «οικογένεια»

Τίποτα δεν είναι πιο σημαντικό για μια μαμά από την οικογένεια. Κι όταν μπορεί να «φοράει» τα μέλη της οικογένειά της σε ένα υπέροχο κόσμημα, τότε αυτό είναι ευλογία. Επιλέξτε τον σχεδιασμό που ταιριάζει με τον αριθμό των μελών της δικής σας οικογένειας και χαρίστε στη μητέρα σας ένα ξεχωριστό κόσμημα που συμβολίζει την αγάπη και την αφοσίωση στο πρόσωπό της.

Μονόγραμμα μενταγιόν

Αποτελεί ιδιαίτερη επιλογή, αλλά κυρίως προσωποποιημένη. Δείχνει ότι επιλέξατε αυτό το δώρο με επιμέλεια και μοναδικό στόχο να ευχαριστήσετε τη λατρευτή μητέρα σας. Σε κλασικό ή πιο μοντέρνο σχεδιασμό και στο χρώμα του μετάλλου της επιλογής σας, το μενταγιόν με το μονόγραμμα του ονόματός της σίγουρα είναι ένα πρωτότυπο δώρο που θα την ενθουσιάσει.

Βραχιόλι «μαμά»

Το βραχιόλι που κοσμείται από τη λέξη «μαμά» αποτελεί μία διαχρονική επιλογή για τη γιορτή της μητέρας. Λιτό και διακριτικό, συνδυάζεται με κάθε στιλιστική επιλογή όλες τις ώρες της ημέρας.

Κολιέ με το όνομά της

Το κολιέ με το όνομα της αγαπημένης μητέρας σας βρίσκεται ψηλά στη λίστα με τις δημοφιλέστερες επιλογές. Πρόκειται για ένα minimal και διαχρονικό κόσμημα, λιτό στην κατασκευή του και ιδιαίτερα πρακτικό που συνοδεύει διακριτικά την απαιτητική καθημερινότητα μιας μαμάς.

Στις 8 Μαΐου είναι η δική σας σειρά να δείξετε έμπρακτα την αγάπη προς τη μητέρας σας!

Περιηγηθείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα kiriakosgofas.gr και επιλέξτε ανάμεσα από μια πλούσια ποικιλία κοσμημάτων ή επισκεφτείτε τα φυσικά μας καταστήματα στην Αλ. Παπαναστασίου 135 και Μητροπόλεως 95, όπου το έμπειρο προσωπικό μας θα σας ξεναγήσει στις υπέροχες συλλογές μας.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες καλέστε στα τηλέφωνα 2310 334511, 2310 303707 και 2310 222730.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.