Γούρια 2019 για Καλοτυχία!

Τα τυχερά γούρια αποτελούν για πολλούς το ιδανικότερο δώρο για τις γιορτές των Χριστουγέννων, αλλά και την Πρωτοχρονιά! Για τους περισσότερους από εμάς, η πρώτη μέρα του χρόνου σηματοδοτεί μια νέα αρχή για να βελτιώσεις την ζωή σου αλλά και μια αρχή για τα πράγματα που όλο έλεγες ότι θα κάνεις και ποτέ δεν έκανες.

Τα γούρια 2019 είναι ήδη εδώ και περιμένουν να φέρουν τύχη σε αυτούς που θα τα διαλέξουν!

Ο νέος χρόνος πλησιάζει!

Καθώς διανύουμε τους τελευταίους μήνες του 2018, έχεις αρχίσει να σκέφτεσαι τα δώρα των εορτών που θα διαλέξεις για τους αγαπημένους σου. Επίσης, σκέφτεσαι πως πρέπει με τον ερχομό του νέου έτους να θέσεις νέους στόχους και να προσπαθήσεις να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Για να επιτύχεις τους στόχους σου λοιπόν, η συνταγή είναι απλή! Θέλει πολλή επιμονή και καλοτυχία!

Εμείς είμαστε εδώ για να σου προτείνουμε τα κολιέ με τα γούρια 2019, καθώς τα γούρια προσελκύουν την καλή τύχη και σε προστατεύουν από την αρνητική ενέργεια και το “κακό μάτι”.

Γούρια 2019

Φέτος, φτιάχνουμε εμείς την τύχη μας και εμπνευσμένοι από το λογότυπό μας, σχεδιάσαμε το δικό μας γούρι για το 2019.

Γούρι Lucky Diamond 2019

Το γούρι μας κυμαίνεται σε μίνιμαλ γραμμές με μια μίνιμαλ διάθεση, έτοιμο να σε συνοδεύει από την πρωινή σου βόλτα μέχρι το βραδινό σου ποτό.

Ένα κρεμαστό κολιέ με κορδόνι που το μέγεθός του αυξομειώνεται και μπορεί να φορεθεί και σαν βραχιόλι, ενώ το μέταλλο του είναι από ασήμι 925.

Το γούρι μας μπορεί να φορεθεί από μικρούς και μεγάλους, αγόρια και κορίτσια καθώς μπορείτε να το βρείτε σε 3 χρώματα, ασημένιο, κίτρινο επιχρυσωμένο και ροζ επιχρυσωμένο.

HONOR OMANO LUCKY CHARMS 2019

Γούρια 2019 σε σκουλαρίκι  Γούρια 2019 μακρύ κολιέ  Γούρι σε κολιέ

Η HONOR για ακόμη μια χρονιά μας παρουσιάζει τα γούρια της για το 2019,  σχεδιασμένα με τον μοναδικό τρόπο που μας έχει συνηθίσει έως τώρα!

Κολιέ με κορδόνι που αυξομειώνεται και σχέδιο το ‘’19’’ από ορείχαλκο και ασήμι 925.

Γούρια για ευημερία για όλη την οικογένεια!

Σπίτι θεωρείται εκεί που βρίσκεται η οικογένειά σου, οπότε τι καλύτερο θα μπορούσε να κοσμεί το σπίτι σου από ένα επιτραπέζιο γούρι που θα προστατεύει όλα τα μέλη της.
Επιτραπέζια γούρια με σχέδια το ρόδι και το τετράφυλλο τριφύλλι που συμβολίζουν την αφθονία και την καλοτυχία.

Τα γούρια είναι το ιδανικότερο δώρο που θα μπορούσες να κάνεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα για να ξεκινήσουν την νέα χρονιά με αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια. Στο Kiriakos Gofas Jewelry θα βρεις μία μεγάλη ποικιλία από γούρια 2019, για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει περισσότερο στην αισθητική σου αλλά και στην εκάστοτε περίσταση!

Απόκτησέ τα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα,  αλλά και από το φυσικό μας κατάστημα στην Χαριλάου, Αλ. Παπαναστασίου 135.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.