ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Ημέρα της Μητέρας 2018! Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτή τη γιορτή;

Ημέρα της Μητέρας 2018! Γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε αυτή τη γιορτή;

Η Ημέρα της Μητέρας!

Στην Ελλάδα όπως και σε πολλές άλλες χώρες, κάθε δεύτερη Κυριακή του Μαίου γιορτάζουμε την Ημέρα της Μητέρας. Είναι μια γιορτή που προέρχεται από την αρχαία Ελλάδα οπού η μητέρα Γη, σύζυγος του Ουρανού, λατρεύεται σαν η υπέρτατη θεότητα καθώς είναι αυτή που γεννά όλο τον κόσμο.
Σειρά έχει η κόρη της, η Ρέα, αδερφή και σύζυγος του Κρόνου όπου οι αρχαίοι Έλληνες της απέδιδαν τιμές κάθε άνοιξη. Ήταν η θεά της γης και της γονιμότητας και φαίνεται να ήταν η πρώτη που γέννησε με τοκετό και ανέθρεψε τα παιδιά της με μητρικό γάλα.

 

Ημέρα της Μητέρας 2018 (1)

Στην σύγχρονη εποχή, η αμερικανίδα κοινωνική ακτιβίστρια Άννα Μαρία Τζάρβις, είναι η εμπνεύστρια αυτής της εορτής. H ίδια, μετά τον θάνατο της μητέρας της το 1905 καθιέρωσε μια φορά τον χρόνο να τιμούμε την γυναίκα που δίνει την ζωή της για εμάς, την μητέρα μας!

Ημέρα της Μητέρας 2018 (2)

Όπως λέει και μια παροιμία: “Ο θεός έφτιαξε τις μαμάδες γιατί δεν μπορούσε να είναι παντού!” Αν κάτσουμε να σκεφτούμε θα δούμε ότι ήταν πάντα εκεί για εμάς ακόμα και όταν ήταν κουρασμένη.
Κάντε φέτος ένα δώρο στην μανούλα σας και πείτε της ευχαριστώ  για όλα αυτά που έχει κάνει για εσάς.

Δείξε της πόσο πολύ την αγαπάτε και όχι μόνο την Ημέρα της Μητέρας.

Να της το λέτε πιο συχνά και πάντα να βρίσκετε χρόνο να περνάτε μαζί της. Άλλωστε μαμά είναι μόνο μια!

instock
Κωδικός Προϊόντος: KL311
328€
274€
16%

Επιχρυσωμένο Μενταγιόν mama Από Ασήμι M413
instock
Κωδικός Προϊόντος: M413
40€
35€
13%

 

 

 Ανακαλύψτε όλη την συλλογή μας από κοσμήματα για να εκδηλώσετε την αγάπη προς την μαμά σας. Στο ηλεκτρονικο μας μπορείτε να βρείτε ότι χρείάζεστε όσον αφορά κοσμήματα, ρολόγια ή οτιδήποτε άλλο ψάχνετε. Επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό μας κατάστημά, στην Χαριλάου, Αλ.Παπαναστασίου 135.