Κολιέ με ζώδια: Κρεμαστά για μια καλότυχη ζωή!

Τα κολιέ με ζώδια είναι για πολλές και πολλούς μια αγαπημένη επιλογή σε κόσμημα, καθώς είναι κάτι κλασικό, όμορφο και ταυτόχρονα αντιπροσωπευτικό του εαυτού μας.

Γενικότερα, τα κρεμαστά με τα ζωδιακά σύμβολα μπορείτε να τα βρείτε σε πολλά κοσμήματα, όπως σκουλαρίκια και βραχιόλια. Εκτός του ότι είναι όμορφα, λέγεται ότι είναι και τυχερά!

Κολιέ με ζώδια: Κόσμημα και γούρι την ίδια στιγμή!

Γιατί όμως τα κολιέ με τα ζώδια μας να είναι και τυχερά;  Μέσα από την αστρολογία μπορούμε να διδαχτούμε πολλά αλλά κυρίως να μάθουμε πράγματα για τον εαυτό μας. Η αστρολογία πάνω από όλα, είναι πηγή αυτογνωσίας. Ταυτόχρονα, λέγεται πως όταν “κουβαλάς” μαζί σου το σύμβολο σου, “οδηγείσαι” από αυτό και η ζωή σου είναι γεμάτη τύχη!

Ωστόσο, ακόμα κι αν δε πιστεύετε στις θεωρίες των ζωδίων, δεν μπορείτε να αρνηθείτε ότι ένα κρεμαστό με το σήμα του ζωδιακού σας κύκλου, θα ταιριάζει απόλυτα στον λαιμό σας. Όλα τα ζώδια αντιπροσωπεύονται από ιδιαίτερα σύμβολα, τα οποία είναι ιδανικά για κοσμήματα.

Ζώδια μενταγιόν, το σήμα κατατεθέν σας!

Το ζώδιο είναι τόσο προσωπικό για τον καθένα μας, όσο η ημερομηνία γέννησής μας. Άλλωστε αυτή ορίζει και το ποιο από τα 12 ζώδια θα μας αντιπροσωπεύει για όλη μας την ζωή. Για αυτό, ένα κολιέ με το ζωδιακό σας σύμβολο θα είναι πάντα μια διαχρονική επιλογή που δε θα τη βαρεθείτε ποτέ!

Στο e-shop μας θα βρείτε μία μεγάλη συλλογή από κρεμαστά με τα ζωδιακά σύμβολα, σε διάφορα χρώματα, μεγέθη και υλικά. Βρείτε το ιδανικό για εσάς και συνδυάστε το με μια αλυσίδα της αρεσκείας σας , ή ακόμα και μια αλυσίδα-βραχιόλι για να πρωτοτυπήσετε.

Εμπιστευθείτε μας και επικοινωνήστε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310334511 για να βρούμε μαζί το ζώδιο σας η κάντε την παραγγελία σας online στο www.kiriakosgofas.gr.

Μπορείτε επίσης να μας βρείτε  στο φυσικό μας κατάστημα στην Χαριλάου, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 135, για να δείτε από κοντά όλα μας τη συλλογή από κοσμήματα.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.