ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Κοσμήματα PD Paola: κομψά, απλά και ισχυρά!

Κοσμήματα PD Paola: κομψά, απλά και ισχυρά!

Τα κοσμήματα  PdPaola είναι εδώ και είναι εκρηκτικά!

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2014 με έδρα την Βαρκελώνη, από τα αδέρφια Paola και Humbert που ξεκίνησαν με μόλις 200€ αλλά γεμάτοι φαντασία και αγάπη για αυτό που είχαν φανταστεί. Τα κοσμήματα PdPaola δημιουργήθηκαν για να καθορίσουν έναν τρόπο ζωής, μια ζωή με δυναμισμό και θάρρος. Τα σχέδια τους βρίσκονται σε τέλεια αρμονία μεταξύ μινιμαλισμού και κομψότητας, εμπνευσμένα από τις τελευταίες τάσεις τις μόδας.

Στα κοσμήματα PdPaola θα δεις να αντικατοπτρίζεται η σύγχρονη δυναμική γυναίκα, η γυναίκα που αγαπάει την λεπτομέρεια και το δείχνει. Είναι από ασήμι και επιχρυσωμένο ασήμι 925 ενώ τα διακοσμούν ημιπολύτιμες χρωματιστές πέτρες όπως Λαμπραδορίτη και Ακουαμαρίνα.

kolie-PD-Paola-me-monogramma-M    kolie-PD-Paola-me-monogramma-A

krikoi-PD-Paola   skoularikia-PD-Paola-krikoi

vraxioli-PD-Paola   vraxioli-alysida-PD-Paola

kolie-PD-Paola   minimal-kolie

                 

 

Όταν οι δημιουργοί των κοσμημάτων PdPaola ρωτήθηκαν ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας τους, αυτοί απάντησαν πως το παν είναι η προσοχή στην λεπτομέρεια. Και πως δεν πας για την επιτυχία αλλά για την εμπειρία! Άκρως θηλυκά τα κοσμήματα PdPaola είναι για τις γυναίκες που αγαπούν τα κοσμήματα και τον εαυτό τους.

Βρείτε τα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, kiriakosgofas.gr ή στο φυσικό μας κατάστημα, Χαριλάου, Αλεξάνδρου Παπαναστασίου 135.

Και μην ξεχνάτε! Ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μέσα από το blog μας!