ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Αγάπη Ως Το Άπειρο. Μονόπετρα Με Σχέδιο Το Άπειρο.

Αγάπη Ως Το Άπειρο. Μονόπετρα Με Σχέδιο Το Άπειρο.

Μια ημέρα που σίγουρα δεν θα την ξεχάσει ποτέ η καλή σου, είναι η ημέρα που θα γονατίσεις μπροστά της και θα την ζητήσεις να σε παντρευτεί. Η επιλογή ενός μονόπετρου που να εκφράζει και τους δύο σας είναι πολύ σημαντική για να ολοκληρωθεί αυτή η όμορφη στιγμή.

Ένα ιδιαίτερο μονόπετρο

Πόσες φορές έχετε παρομοιάσει την αγάπη που έχετε για το άλλο σας μισό με την έκφραση “σε αγαπάω ως το άπειρο” δηλώνοντας έτσι την αγάπη χωρίς όρια;

Επιλέγοντας να της δώσεις ένα μονόπετρο με σχέδιο το άπειρο, εκφράζεις την πίστη που θα της έχεις και είναι αναμφισβήτητα μία πιο μοντέρνα, εναλλακτική επιλογή στο κλασικό μονόπετρο. Επίσης, τα πιο μοντέρνα μονόπετρα είναι και πιο ευκολοφόρετα στη καθημερινή ζωή μιας γυναίκας.

Τα δαχτυλίδι με το άπειρο, είναι μια ιδέα με ιδιαίτερο νόημα, για τα ζευγάρια που θα ξεκινήσουν την κοινή ζωή μαζί και συνήθως, αισθάνονται σαν να γνώριζε ο ένας τον άλλον από πάντα.

Με Φόντο Το Άπειρο

Από τα αγαπημένα κοσμήματα της γυναίκας το μονόπετρο, όχι μόνο για το τι συμβολίζει αλλά και για το σχεδιασμό του, παραμένει σταθερή αξία στην επιλογή των αντρών που θέλουν να εκφράσουν την αγάπη τους με μια κίνηση.

Συχνά στο σύμβολο του άπειρου είναι ενσωματωμένες ημιπολύτιμες πέτρες και στο κέντρο του δαχτυλιδιού η κεντρική πέτρα.

μονόπετρο με σχήμα το άπειρο Kiriakos Gofas

Ροζ Χρυσό Με Λευκόχρυσο Σώμα 14 Καρατίων Με Λευκές signity πέτρες

Δίχρωμο Χρυσό Μονόπετρο Δαχτυλίδι Κ14 DX83109
instock
Κωδικός Προϊόντος: DX83109
299€
249€
17%

Λευκόχρυσο Μονόπετρο Δαχτυλίδι 14 Καρατίων Με Το Σχήμα το Άπειρο

Λευκόχρυσο Μονόπετρο Δαχτυλίδι Κ14 DX74520
instock
Κωδικός Προϊόντος: DX74520
358€
299€
16%

Λευκόχρυσο Μονόπετρο Δαχτυλίδι Με Akoya Μαργαριτάρι 14 Καρατίων

 

Ο σχεδιασμός του μονόπετρου έχει αναχθεί σε τέχνη, καθώς τα σχέδια ποικίλουν από πολύ κλασσικά σε υπερβολικά και φανταχτερά.  Μην ξεχνάτε πως η τελική επιλογή θα πρέπει να εκφράζει το δική σας αισθητική και να ταιριάζει με το γούστο σας!

Ανακαλύψτε όλη την συλλογή μας από μονόπετρα με σχήμα το άπειρο στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, όπως επίσης μπορείτε να επισκεφθείτε και το φυσικό μας κατάστημά, στην Χαριλάου, Αλ.Παπαναστασίου 135.

Και μην ξεχνάτε! Ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μέσα από το blog μας!