ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Οικονομικές βέρες για κάθε ζευγάρι

Οικονομικές βέρες για κάθε ζευγάρι

Η ομορφότερη μέρα που θα επισημοποιήσει την κοινή πορεία με τον σύντροφό σας πλησιάζει. Και οι βέρες, το εκλεκτό κόσμημα που θα επισφραγίσει τους όρκους της αιώνιας αγάπης και της παντοτινής δέσμευσης, θα απαιτήσουν από εσάς αρκετό από τον πολύτιμο χρόνο σας. Και όχι άδικα. Διότι βέρες υπάρχουν σε ατελείωτα σχέδια και σχεδιασμούς. Όμως οικονομικές βέρες, που συνδυάζουν αισθητική και κομψότητα ταυτόχρονα, απαιτούν κοπιαστική και μακρόχρονη έρευνα.

Οικονομικές βέρες ως στάση ζωής

Οι οικονομικές βέρες βρίσκονται πλέον πρώτες στη λίστα των προτεραιοτήτων του μελλόνυμφου ζευγαριού. Κι όταν μιλάμε για «προτεραιότητες» εννοούμε ότι τα περισσότερα ζευγάρια επιλέγουν να επενδύσουν, εκτός από τα κοσμήματα, στη συνολική εμπειρία της μέρας του γάμου τους. Αρά η επιλογή για οικονομικές βέρες δεν είναι μόνο θέμα budget, αλλά στάση ζωής.

Επίσης, πολλά σύγχρονα ζευγάρια επιλέγουν για την καθημερινότητά τους κοσμήματα διακριτικά και λιτά, χωρίς περιττή πολυτέλεια ή χαρακτηριστικά που προσδίδουν υπέρμετρα glamorous στιλ. Το urban street style ήρθε για να μείνει και τα νέα ζευγάρια υιοθετούν αυτό το στιλ ακόμα και στην επιλογή της βέρα τους –απλή, μοντέρνα, με διακριτικό σχεδιασμό, που αναδεικνύει φυσικά τα άκρα.

Οικονομικές βέρες χωρίς έκπτωση στην αισθητική

Η επιλογή της βέρας αντιπροσωπεύει τον χαρακτήρα σας και αναδεικνύει την ταυτότητά σας! Ποιο είναι το στιλ σας; Μοντέρνο ή κλασικό, εκκεντρικό ή κομψό; Του συντρόφου σας; Πώς θέλετε να αναδεικνύετε καθημερινά το ντύσιμό σας; Με απλές, minimal γραμμές και λιτό σχεδιασμό ή με πιο baroque στιλ και λαμπερά χαρακτηριστικά; Σε αυτές τις ερωτήσεις πρέπει να έχετε τις απαντήσεις όταν θα έρθει η στιγμή να αποφασίσετε για το κόσμημα που θα στολίζει τα δάχτυλά σας το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής σας.

Κι εδώ πρέπει να έχετε στο μυαλό σας ότι οικονομικές βέρες δεν σημαίνει έκπτωση ούτε στην αισθητική ούτε στον σχεδιασμό. Στην εταιρεία Kiriakos Gofas επενδύουμε εδώ και 40 χρόνια ώστε να καλύψουμε τις ξεχωριστές ανάγκες και το ιδιαίτερο στιλ κάθε ζευγαριού, διατηρώντας υψηλό επίπεδο αισθητικής, κομψότητας και διακριτικής πολυτέλειας.

instock
Κωδικός Προϊόντος: WR361D
299€
WRS359
Λευκή Χρυσή Βέρα Γάμου WR353W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR353W
191€

Οικονομικές βέρες χωρίς έκπτωση στην ποιότητα

Η επιλογή της βέρας θα σας συνοδεύει το μεγαλύτερο διάστημα της ζωής σας, κάθε μέρα.  Πρέπει λοιπόν να συμβαδίζει με τις καθημερινές ασχολίες σας, να μην εμποδίζει τις δραστηριότητές σας, να είναι ανθεκτική στον χρόνο και να μην φθείρεται, ώστε να λειτουργεί όχι μόνο ως κόσμημα δέσμευσης και αγάπης προς τον σύζυγό σας, αλλά και ως βασικό αξεσουάρ που αναδεικνύει τις εμφανίσεις σας.

Η εταιρεία Kiriakos Gofas, με εμπειρία στη δημιουργία κοσμημάτων από το 1982, δημιουργεί βέρες που αποτυπώνουν τις νέες αλλαγές στην αισθητική και ακολουθούν τις σύγχρονες τάσεις της μόδας, χωρίς όμως υποβαθμίζει την ποιότητα των υλικών κατασκευής. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε οικονομικές βέρες από ασήμι, χρυσό, ροζ χρυσό ή λευκόχρυσο, από 9 έως 18K, σε εντυπωσιακά σχέδια, για να βλέπετε πάντα τη βέρα σας ως ένα όμορφο στολίδι που σας συνδέει συναισθηματικά με το έτερο ήμισυ της ζωής σας.

Λευκόχρυση Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR324W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR324W
304€
Τρίχρωμη Ασημένια Βέρα Γάμου WRS268
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS268
135€
Κίτρινη Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR316

Άνεση, ποιότητα, αισθητική που ξεχωρίζει και σχεδιασμός που αναδεικνύει την προσωπικότητά σας είναι τα χαρακτηριστικά που κάνουν τις βέρες μοναδικές για τον κάτοχό τους. Φροντίστε η επιλογή σας να είναι διαχρονική και να εναρμονίζεται με το στιλ και τον χαρακτήρα σας.

Κι αν οι επιλογές σάς φαίνονται αρκετές και δεν μπορείτε να αποφασίσετε τι σας ταιριάζει, καλέστε μας στο 2310334511 για να σας συμβουλεύουμε ή ελάτε από το φυσικό μας κατάστημα στην Αλ. Παπαναστασίου 135, Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη, να διαλέξουμε μαζί το κόσμημα που θα αποτελέσει την επισφράγιση της ομορφότερης μέρας της ζωής σας!