ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Ονειρεμένες βέρες γάμου για κάθε ζευγάρι!

Ονειρεμένες βέρες γάμου για κάθε ζευγάρι!

Χρειάζονται τόσα πολλά για να πραγματοποιηθεί ένας γάμος. Νυφικό, γαμπριάτικο κουστούμι, εκκλησία, βέρες γάμου. Βέρες γάμου;! Η αλήθεια είναι πως για πολλά ζευγάρια είναι δύσκολο να βρουν αυτό ακριβώς που ψάχνουν και οι δύο. Μην αγχώνεστε καθόλου όμως, καθώς στο kiriakosgofas.gr  θα βρείτε ένα από τα  πιο σημαντικά κομμάτια ενός γάμου, μία τεράστια συλλογή από σχέδια για τις ονειρεμένες βέρες γάμου που πάντα επιθυμούσατε!

Βέρα γάμου: η αρχόντισσα των δαχτυλιδιών


Ο γάμος στην ορθόδοξη εκκλησία δεν είναι απλά μια γιορτή, αλλά μια δημόσια, επίσημη και εορταστική τελετή όπου γίνεται με την παρουσία του Χριστού, γι’ αυτό και ο γάμος αποτελεί ένα ιερό μυστήριο.

Βασικό στοιχείο ενός γάμου είναι τα δαχτυλίδια που φορούν οι νεόνυμφοι, οι λεγόμενες βέρες. Ποιο το νόημα τους όμως;
Το νόημα τους είναι η υπόσχεση και η ανταλλαγή όρκων για παντοτινή αγάπη και πίστη. Συμβολίζουν την ένωση του ζευγαριού για το υπόλοιπο της ζωής τους.

Kατά τους Αρχαίους Αιγύπτιους, το στρόγγυλο σχήμα που είχε το γαμήλιο δαχτυλίδι δήλωνε κάτι το ατελείωτο, το άπειρο, αφού δεν είχε ούτε αρχή αλλά ούτε και τέλος.

Το να φοράμε βέρα όταν παντρευόμαστε είναι από τα έθιμα που περνούν από γενιά σε γενιά εδώ και πάρα πολλά χρονιά και συμβολίζουν αυτό το μυστήριο.

Βέβαια, οι βέρες γάμου δε συνδέονται μόνο με τον θρησκευτικό αλλά και με τον πολιτικό γάμο, αφού όπως είπαμε, συμβολίζουν την ένωση του ζευγαριού για την κοινή τους πορεία στην υπόλοιπη ζωής τους.

Ονειρεμένες βέρες γάμου, σύντροφοι για μια ζωή

Έχουμε συγκεντρώσει τα αγαπημένα μας σχέδια για να βρείτε αυτό που λέμε «ονειρεμένες βέρες γάμου». Σε χρυσές ή ασημένιες αποχρώσεις, λιτές ή στολισμένες με πετράδια.

Κίτρινη Χρυσή Βέρα Γάμου WR299
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR299
238€
Δίχρωμη Χρυσή Βέρα Γάμου WR266
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR266
225€
Ροζ Χρυσή Βέρα Γάμου WR269R
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR269R
244€
Ασημένια Βέρα Γάμου WRS247W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS247W
50€
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS176W
50€
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS241
94€
Ασημένια Βέρα Γάμου Ροζ Επιχρυσωμένη WRS245R
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS245R
40€
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS227R
45€
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR178D
196€
instock
Κωδικός Προϊόντος: WRS175D
60€

Μην ξεχνάτε ότι όλες οι βέρες μπορούν να κατασκευαστούν σε όλα τα χρώματα, αλλά μπορείτε να διαλέξετε και το μέταλλο του, είτε χρυσό είτε ασήμι.


Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.kiriakosgofas.gr, την τεράστια συλλογή μας από βέρες γάμου, που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά! Μπορείτε να μας επισκεφθείτε και στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Αλ.Παπαναστασίου 135, για να δείτε και από κοντά τη συλλογή μας!