ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Βάλε με στην Αγκαλιά σου: Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Βάλε με στην Αγκαλιά σου: Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς

Θυμήσου πόσες φορές χώθηκες σε μια αγκαλιά που ένιωσες ότι έχει σταματήσει ο χρόνος γύρω σου;

Η ιστορία της

Παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς στις 21 Ιανουαρίου και σύμφωνα με τον Kulraj, ψυχοθεραπευτή που ασχολείται με το πως να έχουμε μια ευτυχισμένη ζωή μας αναφέρει ότι η αγκαλιά είναι μια ένδειξη αγνής αγάπης.

Μια αγκαλιά είναι τόσο σημαντική, που αρκούν  μόνο 10 δευτερόλεπτα για να μειώσει την αρτηριακή πίεση και τις ορμόνες του στρες, αλλά να αυξήσει τις ορμόνες της ευεξίας.

Στις 21 Ιανουαρίου του 1986 λοιπόν, στο Michigan των Η.Π.Α, ο δημιουργός της παγκόσμιας ημέρας αγκαλιάς Kevin Zarborney, γιόρτασε για πρώτη φορά αυτήν την τρυφερή κίνηση αγάπης.

Παγκόσμια Ημέρα Αγκαλιάς: Η δημιουργία της

O Κevin πίστευε πως ο Αμερικάνικος λαός ήταν  πολύ “κρύος” με τις δημόσιες συναισθηματικές εκφράσεις ωστόσο όσο περνούσαν τα χρόνια ο κόσμος δεν ντρεπόταν και ανοιγόταν όλο και πιο πολύ.

Στόχος αυτής της ημέρας ήταν να υπενθυμίσει στους ανθρώπους να αγκαλιάζουν πιο συχνά τα πρόσωπα που αγαπάνε.

Πολλών ειδών οι αγκαλιές, αγκαλιές με φίλους, με συγγενείς, με τον σύντροφο σας ,με δικούς σου ανθρώπους που έχεις μακριά και σου λείπουν τόσο πολύ.

Ακόμα και με έναν άγνωστο, μιας και πλέον έχει καθιερωθεί, την παγκόσμια ημέρα αγκαλιάς, να διοργανώνονται διάφορες συναντήσεις σε πολλές χώρες στον πλανήτη, για να πάρει ο καθένας την δόση αγάπης που του λείπει.

Αν και μεταξύ μας, σε όλους έχει τύχει να ανταλλάξουμε μια αναγκαστική αγκαλιά γιατί δεν μπορούσαμε να την αποφύγουμε. Ακόμα και αυτή η αγκαλιά όμως αυξάνει την ορμόνη της αγάπης και ξαφνικά δεν την νιώθεις και τόσο αναγκαστική.

Δώστε και πάρετε αγκαλιές, πολλές αγκαλιές. Οχι μόνο αυτήν την ημέρα, αλλά και κάθε μέρα. Τυλίξτε τα χέρια σας γύρω στον άνθρωπό σας και σφίξτε τον σαν να μην υπάρχει αύριο. Είναι λίγες αυτές οι αγκαλιές που κουμπώνεις τέλεια με τον άλλον άλλα όλοι έχουμε δικαίωμα σε μια αγκαλιά.

Και φυσικά αν θελήσετε να κάνετε ένα δώρο εκείνη την ημέρα, σας έχουμε τις καλύτερες προτάσεις:

Ροζ Χρυσό Κολιέ Κ14 KL620
instock
Κωδικός Προϊόντος: KL620
216€
185€
14%
instock
Κωδικός Προϊόντος: KL311
328€
274€
16%
instock
Κωδικός Προϊόντος: DX51568
338€
283€
16%
instock
Κωδικός Προϊόντος: DX467
915€
764€
17%

Μπορείτε να μας επισκεφθείτε στο φυσικό κατάστημα, Αλ. Παπαναστασίου 135, Χαριλάου, 54250, Θεσσαλονίκη.

Και μην ξεχνάτε! Ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μέσα από το blog μας!