ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el
  • en

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Πρωτότυπα Δώρα Βάπτισης

Πρωτότυπα Δώρα Βάπτισης

Η Βάπτιση αλλά και τα πρώτα γενέθλια ενός παιδιού είναι μία ιδιαίτερη και πάνω απ’ όλα μοναδική στιγμή για τη ζωή κάθε ανθρώπου!

Τι δώρο κάνουμε όμως σε μία βάπτιση; Είμαστε σίγουροι ότι αυτό είναι το πρώτο πράγμα που σκέφτεστε μόλις λαμβάνετε κάποιο προσκλητήριο βάπτισης. Δεν είναι εύκολη υπόθεση να επιλέξετε δώρο για το παιδάκι, ειδικά αν δεν έχετε δικό σας μωράκι ή δεν έχετε άμεση σχέση με την οικογένεια του. Δείτε τη μεγάλη συλλογή μας από σταυρούς βάπτισης ή συνεχίστε να διαβάζετε για πρωτότυπα δώρα βάφτισης!

Πρωτότυπα Δώρα Βάπτισης

Οι επιλογές είναι πολλές, διαχρονικά σταυρουδάκια και βραχιόλια και μοντέρνα σκουλαρίκια ή φυλαχτά είναι μόνο μερικά από τα δώρα βάπτισης που μπορείτε να επιλέξετε για την επόμενη βάπτιση σας! Είμαστε εδώ, για να σας προτείνουμε κάποιες μοναδικές ιδέες για δώρα βάπτισης που θα ξεχωρίσουν για την αισθητιική και την ποιότητα τους.

Το κόσμημα δεν είναι μόνο δώρο που κάνει ο νονός, μιλώντας για το βαπτιστικό σταυρό ή την ταυτότητα του χεριού με το όνομα του παιδιού.

Μπορείτε κι εσείς  ως φίλος ή συγγενής των γονιών να κάνετε στο παιδάκι δώρο κάποιο κόσμημα, που θα μπορέσει να το φορέσει μεγαλώνοντας. Μπορείτε να επιλέξετε κάποιο παιδικό βραχιολάκι, κάποια παραμάνα, κάποιο φυλαχτό με την Παναγίτσα ή τον Χριστούλη, κάποιο κωνσταντινάτο ή ακόμα και  εντυπωσιακά παιδικά σκουλαρίκια για τα κοριτσάκια.

outofstock
Κωδικός Προϊόντος: PVR293
96€
81€
16%
instock
Κωδικός Προϊόντος: PR246
106€
90€
15%
instock
Κωδικός Προϊόντος: PA271
126€
105€
17%
Σκουλαρίκια Καρδούλες Για Το Παιδί
outofstock
Κωδικός Προϊόντος: PSK122
106€
90€
15%

Πρωτότυπα Δώρα Βάπτισης: Εικόνες, Κορνίζες και Carousel

Επίσης, μία ωραία επιλογή είναι να δωρίσετε μία εικόνα και ακόμα καλύτερα την εικόνα του Αγίου που πήρε το όνομα του, για να διακοσμεί κάποιο σημείο του δωματίου του.

Στο κατάστημα μας μπορείτε να βρείτε πολλές επιλογές εικόνων από ασήμι, με ξύλο ή δέρμα, επιτοίχιες ή επιτραπέζιες. Δεν είναι λίγοι οι καλεσμένοι που επιλέγουν για δώρο κάτι πιο συνηθισμένο, αλλά εξίσου όμορφο, όπως είναι τα παιδικά albums και οι παιδικές κορνίζες, για τις πρώτες φωτογραφίες του παιδιού. Τέλος, υπάρχουν και τα πιο ιδιαίτερα δώρα, που σίγουρα θα εντυπωσιάσουν και θα κάνουν τη διαφορά, όπως είναι τα Carousel.

Είναι μία διαφορετική επιλογή που θα διακοσμεί το δωμάτιο του μωρού και θα το συνοδεύει στα πιο γλυκά του όνειρα.

outofstock
Κωδικός Προϊόντος: MA/E3102BX
35€
30€
14%
Παιδικό Δερμάτινο Άλμπουμ
instock
Κωδικός Προϊόντος: MA/A132S-C
40€
34€
15%
instock
Κωδικός Προϊόντος: LE/K412D-C
40€
34€
15%
instock
Κωδικός Προϊόντος: MA/A130M-C
50€
42€
16%
instock
Κωδικός Προϊόντος: LE/K414B-R
55€
46€
16%
Ασημένια Κορνίζα Καθρέπτης
instock
Κωδικός Προϊόντος: LE/K103A
60€
55€
8%

Σε όποια επιλογή δώρου κι αν καταλήξετε, είμαστε σίγουροι ότι θα εντυπωσιάσετε! Επισκεφθείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και πάρτε ιδέες! Αυτό το καλοκαίρι λοιπόν, κάνετε έξυπνες επιλογές χαρίζοντας ένα πρωτότυπο δώρο βάπτισης!