ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el
  • en

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Ρολόγια Citizen: Προσιτή Πολυτέλεια & Κορυφαία Τεχνολογία Συναντιούνται σε Ένα Brand

Ρολόγια Citizen: Προσιτή Πολυτέλεια & Κορυφαία Τεχνολογία Συναντιούνται σε Ένα Brand

Η εταιρεία Citizen ειδικεύεται στην κατασκευή ρολογιών υψηλής ποιότητας και ανώτερης τεχνολογίας. Ασχολείται με την ολοκληρωμένη διαδικασία κατασκευής ρολογιών, που εκτείνεται από τη δημιουργία των επιμέρους εξαρτημάτων του ρολογιού μέχρι και την τελική του συναρμολόγηση. Τα ρολόγια Citizen χαρακτηρίζονται από προσιτή πολυτέλεια και υψηλή τεχνολογία.

Ρολόγια Citizen: Better Starts Now

Από την ίδρυση της, το 1918,  έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο ως μία παγκοσμίου φήμης εταιρεία κατασκευής ρολογιών. Η εταιρεία δραστηριοποιείται σε πάνω από 100 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το moto της εταιρείας από την ίδρυσή της είναι το εξής: “Better Starts Now”, που σημαίνει ότι δεν έχει σημασία ποιος είσαι και τι κάνεις, γιατί πάντα μπορείς να κάνεις κάτι καλύτερο και τώρα είναι η στιγμή να το κάνεις! Πιο συγκεκριμένα, η εταιρεία χρησιμοποιεί και εφαρμόζει αυτήν την πεποίθηση καθημερινά, αφού κατασκευάζει ρολόγια, εφευρίσκει νέες τεχνολογίες, βελτιώνει τις ήδη υπάρχουσες και διευρύνει το γενικότερο μέλλον των ρολογιών.  Η εταιρία Citizen θεωρεί πως η ωρολογοποιία βρίσκεται σε εξέλιξη και πάντα χρειάζεται βελτίωση, για την καλύτερη λειτουργία αλλά και την ακρίβεια ενός ρολογιού. Δεν υπάρχει όριο στην καινοτομία και στη βελτίωση δημιουργίας ρολογιών!

Τα ρολόγια Citizen πρωτοπορούν στις νέες τεχνολογίες και στα εξελιγμένα χαρακτηριστικά των ρολογιών

Μερικές από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούν είναι οι παρακάτω:

  • Ρολόγια Citizen: Eco-Drive

Τα ρολόγια Eco-Drive είναι οικολογικά και δεν χρειάζονται μπαταρία, αλλά φορτίζουν από οποιαδήποτε φυσική ή τεχνητή πηγή φωτός. Η συγκεκριμένη τεχνολογία ήταν μία πρόκληση για την εταιρία, καθώς ήθελε να διασφαλίσει το γεγονός ότι ένα ρολόι citizen δε θα σταματήσει ποτέ να λειτουργεί, σε οποιοδήποτε σημείο του κόσμου. Η πιο πρόσφατη καινοτομία της εταιρείας είναι η τεχνολογία Bluetooth. Συνδέστε τα  ανδρικά ρολόγια Citizen με το κινητό σας με Bluetooth και θα συγχρονιστεί η ώρα και η ημερομηνία με το κινητό σας, θα ενημερώνεστε για κλήσεις, μηνύματα και emails.

  • Super Titanium

Η Citizen καινοτομεί ακόμα και στα υλικά που χρησιμοποιεί για την κατασκευή ρολογιών. Το 1970 έγινε η πρώτη προσπάθεια δημιουργίας του πρώτου ρολογιού στον κόσμο από στέρεο και ελαφρύ τιτάνιο, υποαλλεργικό και ανθεκτικό στη σκουριά. Με την πάροδο του χρόνου δημιουργήθηκε η τεχνολογία Super Titanium , επιτυγχάνοντας περισσότερο από πέντε φορές τη σκληρότητα και ανθεκτικότητα του ανοξείδωτου ατσαλιού και παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή άνεση. Τα ρολόγια Citizen ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους.

instock
Κωδικός Προϊόντος: BJ2111-08E
509€
484€
5%
  • Satellite Wave GPS, Ρολόγια Χωρίς Μπαταρία

Το 2011 η Citizen εφηύρε για πρώτη φορά τη μοναδική τεχνολογία δορυφορικής χρονομέτρησης “Satellite Wave GPS”, μέσω της οποίας τα ρολόγια λαμβάνουν σήματα χρόνου από δορυφόρους GPS και εμφανίζουν την ακριβή ώρα και ημερομηνία οπουδήποτε στον κόσμο. Τα συγκεκριμένα ρολόγια Citizen δεν χρειάζονται αλλαγή μπαταρίας, ούτε ρύθμιση ώρας.

  • Radio-Controlled Technology

Η Citizen λάνσαρε το πρώτο radio-controlled ρολόι στον κόσμο το 1993, Ένα ραδιοελεγχόμενο ρολόι λαμβάνει αυτόματα τα σήματα από πύργους ραδιοφώνου που έχουν πληροφορίες χρόνου, ημέρας και ημερομηνίας.

outofstock
Κωδικός Προϊόντος: AT9036-08E
495€
446€
10%
instock
Κωδικός Προϊόντος: AT9030-55L
550€
495€
10%

Οι συλλογές των ρολογιών Citizen χαρακτηρίζονται από μεγάλη ποικιλία και έχουν σκοπό την ικανοποίηση των αναγκών κάθε καταναλωτή. Τα νέα ρολόγια Citizen μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημά μας στη Θεσσαλονίκη και φυσικά online! Για περισσότερα ανδρικά ρολόγια δείτε όλη τη νέα συλλογή.