ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Τι συμβολίζουν τα ανδρικά δαχτυλίδια για κάθε δάχτυλο του χεριού;

Τι συμβολίζουν τα ανδρικά δαχτυλίδια για κάθε δάχτυλο του χεριού;

Αν είσαι λάτρης των δαχτυλιδιών, αναμφίβολα οφείλεις να γνωρίζεις τι συμβολίζουν τα ανδρικά δαχτυλίδια. Δεν ξέρεις ποιο να επιλέξεις; Συνέχισε να διαβάζεις το κείμενό μας! Μέχρι το τέλος του, είμαστε σίγουροι ότι θα έχεις βρει το αγαπημένο σου.

Ο χρυσός κανόνας είναι ότι δεν υπάρχουν κανόνες όταν πρόκειται για αξεσουάρ και συγκεκριμένα για ανδρικά δαχτυλίδια. Δεν υπάρχουν do’s & don’ts διότι ο καθένας φοράει ό,τι θέλει και σε όποιο δάχτυλο θέλει. Εξαίρεση αποτελεί φυσικά, η βέρα διότι αυτό το δαχτυλίδι συμβολίζει την ένωση μεταξύ δύο συντρόφων. Στην περίπτωση αυτή, ο παντρεμένος τη φοράει στο δεξί του χέρι ενώ την περίοδο του αρραβώνα τη φοράει στο αριστερό του χέρι.

Ερχόμαστε στο νούμερο του δαχτύλου, το οποίο καλό θα ήταν να το ξέρεις με ακρίβεια. Αν δεν γνωρίζεις το νούμερό σου λοιπόν, μπορείς να συμπληρώσεις  την αντίστοιχη φόρμα και θα σου στείλουμε ένα μετρητή ώστε να μετρήσεις το δάχτυλο σου σωστά.

 

Τι συμβολίζουν τα ανδρικά δαχτυλίδια;

Ο αντίχειρας  συμβολίζει στα ανδρικά δαχτυλίδια τον πλούτο και φανερώνει έναν άνθρωπο αποφασισμένο, δυναμικό και με έντονη προσωπικότητα.

Στα παλιά τα χρόνια, οι βασιλείς και οι ευγενείς συνήθιζαν να φορούν στο δείκτη δαχτυλίδια με το οικόσημό τους. Με αυτόν τον τρόπο, καθιερώθηκε ο δείκτης να συμβολίζει στα ανδρικά δαχτυλίδια τη δύναμη και την εξουσία.

Ο μέσος σχετίζεται με την ισορροπία, την τάξη και την συνείδηση. Θεωρητικά στο συγκεκριμένο δάχτυλο ταιριάζουν όλα τα σχέδια. Σου προτείνουμε, ωστόσο, να φροντίσεις  να μην είναι πολύ χοντροκομμένο το δαχτυλίδι ώστε να μην σε εμποδίζει στις κινήσεις σου.

O παράμεσος είναι το ring finger καθώς είναι το δάχτυλο στο οποίο φοριέται η βέρα και περνάει η φλέβα της καρδιάς, η vena amoris. Η βέρα, λοιπόν συμβολίζει στα ανδρικά δαχτυλίδια την ενότητα και τη δέσμευση.

Τέλος, οι  πλούσιοι, οι βασιλείς και γενικότερα οι σημαντικές προσωπικότητες με κύρος επέλεγαν να φορούν στο μικρό δαχτυλάκι ένα ιδιαίτερο δαχτυλίδι. Το κόσμημα αυτό πέρα από την αισθητική του αξία ήταν και η επίσημη σφραγίδα τους.

Αφού διαλέξεις το δάχτυλο που επιθυμείς να διακοσμήσεις, ανάλογα  με το τι συμβολίζει το ανδρικό δαχτυλίδι μένει να βρεις  το κατάλληλο για να ταιριάζει και στις προτιμήσεις σου.

Ανδρικό Δαχτυλίδι από Ασήμι ADX151
outofstock
Κωδικός Προϊόντος: ADX151
60€
Ανδρικό Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό K14 ADX143
instock
Κωδικός Προϊόντος: ADX143
837€
712€
15%
Ανδρικό Δαχτυλίδι από Ασήμι ADX154
outofstock
Κωδικός Προϊόντος: ADX154
60€
EMPORIO ARMANI Αντρικό Δαχτυλίδι Από Ατσάλι EGS2470040
outofstock
Κωδικός Προϊόντος: EGS2470040
116€
104€
10%
HONOR Δαχτυλίδι Από Ασήμι 925 SR039SBS
instock
Κωδικός Προϊόντος: SR039SBS
120€
115€
4%
EMPORIO ARMANI Αντρικό Δαχτυλίδι Από Ατσάλι EGS2062040
instock
Κωδικός Προϊόντος: EGS2062040
116€
104€
10%
HONOR Δαχτυλίδι από Ασήμι Dragon SR038YBY
instock
Κωδικός Προϊόντος: SR038YBY
120€
Ανδρικό Δαχτυλίδι από Ασήμι ADX152
outofstock
Κωδικός Προϊόντος: ADX152
60€
Ανδρικό Δαχτυλίδι από Κίτρινο Χρυσό K14 ADX145
instock
Κωδικός Προϊόντος: ADX145
280€

Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.kiriakosgofas.gr, την συλλογή μας από αντρικά δαχτυλίδια που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Αλ.Παπαναστασίου 135.