Στις αρχές του 1982 αποφασίζει ο Βασίλης Γκόφας να ασχοληθεί με τον χώρο της αργυροχρυσοχοΐας όπου και άνοιξε το δικό του εργαστήρι. Αυτό όμως ήταν το πρώτο βήμα για να περάσει στη συνέχεια στον χώρο της χονδρικής πώλησης. Μετά από 10 χρόνια εμπειρίας στο χώρο αυτό, αποφασίζει να ανοίξει το δικό του κατάστημα κοσμημάτων λιανικής πώλησης.

Σήμερα το κοσμηματοπωλείο Kiriakos Gofas Jewelry εδρεύει στην Ανατολική Θεσσαλονίκη στη διεύθυνση Αλ. Παπαναστασίου 135, όπου βρίσκεται όλο το δυναμικό της οικογένειας Γκόφα.

Τα τελευταία 33 χρόνια βασικός σκοπός της εταιρίας Kiriakos Gofas Jewelry είναι η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών σε ότι αφορά τα κόσμηματα και το ρολόι. Η εμπειρία των γονέων έχει εμπλουτιστεί με τη φρεσκάδα, την δημιουργικότητα και την όρεξη της νέας γενιάς- των παιδιών του ζεύγους Γκόφα, με αποτέλεσμα την ανοδική πορεία και τον εκσυγχρονισμό της εταιρίας.

‘’Ο ανταγωνισμός στον χώρο του κοσμήματος είναι τεράστιος, πράγμα όμως που μας κάνει μέρα με τη μέρα ακόμα καλύτερους και πιο δημιουργικούς. Γι’ αυτό και αποφασίσαμε να δημιουργήσουμε το δικό μας ηλεκτρονικό κατάστημα, με την υπόσχεση να είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και ενημερωμένα site. Το πάθος και η αγάπη μας για το κόσμημα μας έχουν φέρει σήμερα στη δημιουργία ενός δυνατού ονόματος και άμεσα συνδεδεμένου με την ποιότητα και την αξιοπιστία.’’

Αλ. Παπαναστασιου 135 – Χαριλάου

Μητροπόλεως 95 – Θεσσαλονίκη

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.