Βέρες: 5 tips για να επιλέξετε τις βέρες των ονείρων σας

Ο ενθουσιασμός και η συγκίνηση της μοναδικής στιγμής του “Yes I Do” συνοδεύεται από μία σειρά διαδικασιών που χρειάζεται να ακολουθήσετε προκειμένου να διοργανώσετε τον γάμο των ονείρων σας. Αργά ή γρήγορα θα κληθείτε να ανατρέξετε σε φυσικά και ηλεκτρονικά καταστήματα και να αναζητήσετε τις βέρες των ονείρων σας, σύμβολο της δικής σας ξεχωριστής αγάπης.

Από πού να ξεκινήσω; Τι να προσέξω; Τι βέρα να επιλέξω; είναι μόνο κάποιες από τις απορίες που γεννιούνται στη σκέψη των ζευγαριών κατά τη διαδικασία αναζήτησης των κατάλληλων βερών. Κάνουμε τη δική σας εμπειρία αναζήτησης ακόμα πιο εύκολη, παρουσιάζοντας 5 υπέροχα tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την πιο έξυπνη, για εσάς, επιλογή στις βέρες αρραβώνων ή γάμου.

Tip 1: Σκεφτείτε… πρακτικά!

Ακόμα και στην περίπτωση που δεν συνηθίζετε να φοράτε κανένα άλλο κόσμημα, η βέρα θα είναι το μοναδικό κόσμημα που δεν θα θέλετε να βγάλετε από το δάκτυλό σας. Για τον λόγο αυτό, κατά την αναζήτηση της κατάλληλης βέρας αρραβώνα ή γάμου δώστε ιδιαίτερη βαρύτητα στην πρακτικότητα. Επιλέξτε μία βέρα που θα σας είναι άνετη και βολική, χωρίς να δημιουργεί εμπόδια στις καθημερινές σας κινήσεις ή συνήθειες.

Tip 2: Σκεφτείτε… το μέλλον!

Είναι υπέροχο να ζούμε τη στιγμή χωρίς να χρειάζεται να ανησυχούμε για το μέλλον! Επειδή όμως η επιλογή της βέρας θα σας συντροφεύει μία ζωή σε καθημερινή βάση, αξίζει να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στη διαχρονικότητά της. Εξεζητημένα μοντέλα με περίτεχνους σχεδιασμούς μπορεί να σας εντυπωσιάζουν στην αρχή, αλλά είστε σίγουροι ότι δεν θα τα βαρεθείτε λίγο καιρό αργότερα μετά την καθημερινή επαφή; Προτιμήστε βέρες που ξεχωρίζουν για την αισθητική τους, είναι κομψές, σικάτες και διακριτικές και ακολουθούν το δικό σας προσωπικό στυλ.

Tip 3: Σκεφτείτε… τον εαυτό σας!

Καταρρίπτουμε τον μύθο ότι οι βέρες χρειάζεται να είναι απολύτως ίδιες για τον άνδρα και τη γυναίκα και σας ενημερώνουμε ότι μπορείτε να επιλέξετε διαφορετικές βέρες τόσο σε επίπεδο μετάλλου όσο και σε επίπεδο χρώματος ή στιλ. Οι βέρες θα αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι του δακτύλου σας και της καθημερινότητάς σας οπότε καλό θα ήταν να ταιριάζουν στις δικές σας προσωπικές προτιμήσεις και ανάγκες. Στην περίπτωση που επιλέξετε διαφορετικές βέρες, χαράξτε ένα μήνυμα για να υπάρχει ένα στοιχείο που θα είναι κοινό και στις δύο.

Tip 4: Σκεφτείτε… το στυλ!

 

Για να περιορίσετε τις επιλογές σας και να γίνει η αναζήτησή σας ακόμα πιο εύκολη και διασκεδαστική, θα χρειαστεί να πάρετε κάποιες αποφάσεις. Οι αποφάσεις αυτές αφορούν

στο αν θέλετε βέρες από ασήμι ή χρυσό, το χρώμα που προτιμάτε, δηλαδή ροζ χρυσό, ροζ λευκό, διχρωμία, αν τις φαντάζεστε απλές σε minimal αισθητική ή με κάποια διακριτική πέτρα ή διαμάντι καθώς και αν θα είναι 8, 9, 14, ή 18 καρατίων. Προτιμήστε βέρες 9 ή 14 καρατίων, η πιο συχνή επιλογή των ζευγαριών, καθώς είναι οι βέρες που αντέχουν περισσότερο στον χρόνο.

 

Tip 5: Σκεφτείτε… το μήνυμα!

Συνήθως οι βέρες, είτε είναι ίδιες για το ζευγάρι είτε διαφορετικές, συνοδεύονται από ένα κοινό για το ζευγάρι μήνυμα που χαράσσεται στο εσωτερικό τους και τις κάνει μοναδικές. Αν αναρωτιέστε τι μπορείτε να χαράξετε στο εσωτερικό μίας βέρας, σας ενημερώνουμε ότι οι επιλογές σας είναι αμέτρητες. Αν αγαπάτε τους αριθμούς επιλέξτε την ημερομηνία της γνωριμίας σας ή την ημερομηνία του γάμου σας. Αν σας αρέσουν οι συμβολισμοί προτιμήσετε μία συμβολική φράση ή κάποιο σύμβολο που υποδηλώνει την αγάπη σας. Αν πάλι θέλετε να είστε πιο απλοί προχωρήστε με τα αρχικά των ονομάτων σας.

Σε κάθε περίπτωση, σημαντικό ρόλο στην αναζήτηση της κατάλληλης βέρας για εσάς παίζει το budget που έχετε στη διάθεσή σας για αυτόν τον σκοπό. Επειδή αντιλαμβανόμαστε το κόστος που συνοδεύει την προετοιμασία ενός γάμου, στα καταστήματά μας θα βρείτε υπέροχες βέρες μοναδικής αισθητικής που ανταποκρίνονται σε κάθε τσέπη χωρίς εκπτώσεις στην ποιότητα και το στυλ.

Οι άνθρωποί μας βρίσκονται στο πλευρό σας σε κάθε στάδιο της αναζήτησής σας για να σας καθοδηγήσουν και να σας βοηθήσουν να κάνετε την πιο σοφή για εσάς επιλογή στις βέρες που θα σας συντροφεύουν μία ζωή.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα 2310 334511, 2310 303707 και 2310 222730.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.