Μονόπετρο: πώς θα είστε σίγουροι ότι επιλέξατε το κατάλληλο για την εκλεκτή σας

Η ιστορία της κοινής σας ζωής ξεκινάει… με ένα μονόπετρο. Μπορεί η φράση αυτή να φαντάζει λίγο υπερβολική, ωστόσο, γνωρίζετε καλά την αναγκαιότητα του μονόπετρου για την κρίσιμη στιγμή που θα αποφασίσετε να κάνετε πρόταση γάμου στην εκλεκτή της καρδιά σας.

Το δικό της «Ναι» ίσως να μην εξαρτάται μόνο από το μονόπετρο, αλλά γιατί να μη χαρίσετε μία επιπλέον στιγμή ευτυχίας στη γυναίκα της ζωής σας επιλέγοντας εκείνο που της ταιριάζει περισσότερο; Ως ρομαντικό σύμβολο της αιώνιας αγάπης και της αγνότητας των συναισθημάτων, το μονόπετρο είναι πολύ περισσότερα από ένα ακόμα κόσμημα.

Στη συνέχεια σας παρουσιάζουμε 5 παράγοντες που πρέπει να αξιολογήσετε πριν προχωρήσετε στην αγορά ενός μονόπετρου.

1. Δώστε προσοχή στον πολύτιμο λίθο του μονόπετρου

Υπάρχουν πολλές και διαφορετικές επιλογές όσον αφορά στον πολύτιμο λίθο από τον οποίο θα αποτελείται το μονόπετρο, αν και η πιο κλασική αξία παραμένει εκείνη του διαμαντιού. «Diamonds are for ever» ερμήνευε η Shirley Bassey και δικαιολογημένα, καθώς τα διαμάντια φημίζονται για την ανθεκτικότητά τους και τη διατήρηση της λάμψης τους στο πέρασμα των χρόνων. Ξεφεύγοντας από την επιλογή του διαμαντιού και συνυπολογίζοντας και το budget σας, μπορείτε να επιλέξετε μαργαριτάρια, ως μία πιο ρομαντική λύση, ή χρωματιστές πέτρες όπως ρουμπίνι, σμαράγδι και αμέθυστο για μία λύση που δίνει βαρύτητα στο χρώμα. Σε κάθε περίπτωση, πριν προχωρήσετε στην επιλογή του πολύτιμου λίθου σκεφτείτε το στυλ της δικής σας γυναίκας.

2. Το σχήμα μετράει…

Το σχήμα της πέτρας είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που χρειάζεται να λάβετε υπόψη σας καθώς η επιλογή σας επηρεάζεται απόλυτα, από τα δάκτυλα της γυναίκας σας. Εάν η γυναίκα σας έχει κοντά και πλατιά δάκτυλα, σας προτείνουμε να επιλέξετε μακρόστενα σχήματα πετρών για να αναδεικνύουν τόσο το κόσμημα όσα και τα δάχτυλά της. Εάν είναι μακριά και λεπτά, επιλέξτε πέτρες σε πιο πλατιά σχήματα. Extra Tip: οι στρογγυλές και τετράγωνες πέτρες συνήθως ταιριάζουν σε κάθε γυναικείο χέρι.

3. Τα καράτια των πετρών εξαρτώνται από την… τσέπη σας

Πόσα χρήματα θέλετε να διαθέσετε για το μονόπετρο της γυναίκας σας; Απαντώντας σε αυτή την ερώτηση, θα μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε μονόπετρο 8, 9, 14 και 18 καρατίων. Όσο μεγαλύτερος είναι ο αριθμός των καρατίων, τόσο μεγαλύτερο είναι και το

βάρος του χρυσού και των πολύτιμων λίθων. Extra Tip: για να σας βοηθήσουμε να ξεκινήσετε, η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα κοσμήματα 14 καρατίων.

4. Τι μέταλλο να επιλέξω;

Χρυσός, ασήμι ή ατσάλι; Παρατηρήστε τα κοσμήματα της γυναίκας σας για να καταλάβατε πιο θα ταίριαζε περισσότερο με το στυλ και τις προτιμήσεις της. Σε κάθε περίπτωση, έχετε την επιλογή ή να προβείτε στην κλασική λύση του χρυσού είτε να κάνετε έναν εντυπωσιακό και αρκετά σύγχρονο συνδυασμό με λευκόχρυσο ή ροζ χρυσό που αποτελεί μία διαρκώς αναδυόμενη τάση και κεντρίζει το ενδιαφέρον των γυναικών. Ανάμεσα στις άλλες επιλογές σας θα βρείτε μονόπετρα και σε ροζ λευκό για μία εντυπωσιακή πρόταση γάμου με μοναδικό στυλ.

5. Λεπτός ή φαρδύς σκελετός;

Αποτελεί ένα δίλημμα που αν και οι γυναίκες δίνουν ιδιαίτερη προσοχή, οι άνδρες συνήθως ξεχνούν να συνυπολογίσουν στην αγορά του μονόπετρου. Εάν η γυναίκα σας αναζητά μία διακριτική λύση που θα δίνει ιδιαίτερη βαρύτητα στην πέτρα, προτιμήστε ένα μονόπετρο με λεπτό σκελετό. Εάν όμως η γυναίκα σας αγαπά την πληθωρικότητα και την βολεύουν στην καθημερινή χρήση τα κοσμήματα με όγκο, τότε ο φαρδύς σκελετός είναι η κατάλληλη λύση για εκείνη.

Να θυμάστε ότι δεν υπάρχει σωστό ή λάθος μονόπετρο, υπάρχει μόνο το μονόπετρο που ταιριάζει στις προτιμήσεις της δικής σας γυναίκας. Όσο καλύτερα μελετήσετε τα κοσμήματά της τόσο πιο εύκολη και πιο σίγουρη θα είναι η δική σας επιλογή. Θα βοηθήσει στη στιγμή της πρότασης εάν γνωρίζετε πριν την αγορά του μονόπετρου το νούμερο που φοράει έτσι ώστε να μπορεί να το χαρεί από το πρώτο κιόλας λεπτό.

Στα φυσικά μας καταστήματα και στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα υπάρχει μία τεράστια γκάμα από μονόπετρα για να βρείτε το ιδανικό για την αγαπημένη της. Για τη διευκόλυνσή σας, εφόσον κάνετε την αναζήτησή σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, επιλέξτε τα κατάλληλα φίλτρα και βρείτε το μονόπετρο των… ονείρων της.

Η ώρα η καλή!

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.