ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Σειρέ δαχτυλίδια, μισόβερα και ολόβερα

Σειρέ δαχτυλίδια, μισόβερα και ολόβερα

Τα σειρέ δαχτυλίδια είναι ένα μοναδικό κομμάτι που οφείλει να έχει κάθε γυναίκα. Πως όμως τα φοράμε και τι σημαίνει αυτό σε κάθε περίπτωση;

Λένε πως ο τρόπος που επιλέγουμε να φοράμε τα δαχτυλίδια, δηλώνουν χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς μας εν αγνοία μας. Πιο συγκεκριμένα αν επιλέγετε τα δαχτυλίδια σας να τα φοράτε στο δεξί σας χέρι τότε είστε άνθρωπος που επιθυμεί να ελέγχει τη ζωή και τις πράξεις του. Ενώ αν είστε από αυτούς που τα φοράνε στο αριστερό χέρι τότε θέλετε να ενδυναμώσετε όσα συνδέονται με το συγκεκριμένο δάχτυλο.

Σειρέ Δαχτυλίδια: Τι σημαίνει κάθε φορά όταν τα φοράμε σε διαφορετικό δάχτυλο;

σειρέ δαχτυλίδι             

Το δαχτυλίδι στον αντίχειρα είναι το ‘’εγώ’’ μας και συνδέεται με τη δύναμη της θέλησης που καθορίζει τις ενέργειές μας. Στον δείκτη και στον μέσο συμβολίζει την εξουσία, την φιλοδοξία, την αυτογνωσία και τον υλισμό. Στον παράμεσο από την άλλη επικρατεί το συναίσθημα και η δημιουργικότητα. Ο παράμεσος είναι επίσης το δάχτυλου που φοράμε την βέρα η το μονόπετρο σαν ένδειξη παντοτινής αγάπης και σεβασμού προς το ταίρι μας. Τέλος, το μικρό δάχτυλο επιλέγουν συνήθως να το κοσμούν με δαχτυλίδια οι καλλιτέχνες ή άνθρωποι με καλλιτεχνικές ανησυχίες.

σειρέ δαχτυλίδι                    

Κάθε γυναίκα που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει στην κοσμηματοθήκη της ένα δαχτυλίδι από κάθε είδος. Τα είδη είναι πολλά αλλά ποτέ αρκετά για μια γυναίκα. Μονόπετρα, μισόβερα, ολόβερα, σειρέ με πέτρες και μη είναι κάποια δαχτυλίδια που δεν αποχωρίζονται οι γυναίκες κάθε ηλικίας. Το μαγικό με τα γυναικεία δαχτυλίδια είναι  ότι μπορείς να τα φορέσεις και όλα μαζί αλλά και ξεχωριστά το καθένα.

Σειρέ, μισόβερα και ολόβερα δαχτυλίδια για να έχεις όλα τα βλέμματα πάνω σου

Τα τελευταία χρόνια είθισται τα σειρέ δαχτυλίδια να τα φοράνε μαζί με το μονόπετρο για πιο εντυπωσιακό και θεαματικό αποτέλεσμα.
Όμως η αλήθεια είναι πως και μόνο του να το φορέσεις, το σειρέ δαχτυλίδι δεν έχει καμία ανάγκη να συνοδευτεί από κάποιο άλλου είδους δαχτυλίδι για να αναδειχθεί. Το ύψος του καθώς και οι πέτρες του το καθιστούν ιδανικό για μια εμφάνιση που θα μείνει αξέχαστη.

Είναι η ιδανική επιλογή για δωράκι στην σύντροφο σας την ημέρα των γενεθλίων της. Ή ακόμα για την ημέρα που θα φέρει στον κόσμο το παιδί σας. Αποτελεί επίσης εναλλακτική επιλογή για δαχτυλίδι πρότασης γάμου. Στην ίδια μοίρα βρίσκονται και τα ολόβερα, αλλά και τα μισόβερα. Εντυπωσιακά δαχτυλίδια με ημιπολύτιμες πέτρες με τις ξεχωριστές τους ιδιότητες να σε κατακλύζουν κάθε φορά που επιλέγεις να το φοράς.

σειρέ δαχτυλίδι

Ανακαλύψτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, www.kiriakosgofas.gr, την συλλογή μας από σειρέ δαχτυλίδια που θα λατρέψετε με την πρώτη ματιά. Μπορείτε επίσης να μας επισκεφθείτε στο φυσικό μας κατάστημα, στην οδό Αλ.Παπαναστασίου 135.