ΚΑΛΑΘΙ

Το καλάθι σας είναι άδειο

Φαίνεται ότι δεν έχετε αποφασίσει κάτι

  • Επιλέξτε γλώσσα:
  • el

Τηλ. παραγγελίες

2310334511

Βέρες Breuning: γιατί να τις επιλέξεις!

Βέρες Breuning: γιατί να τις επιλέξεις!

Για πολλές νύφες και πολλούς γαμπρούς, το να είναι μέσα στη μόδα την ημέρα του γάμου τους, είναι πολύ σημαντικό. Αρκετούς μήνες πριν από την ημέρα του γάμου έχει γίνει η προετοιμασία σχετικά με τον στολισμό της δεξίωσης, την επιλογή του κουμπάρου και της κουμπάρας, το γαμπριάτικο κοστούμι, το νυφικό και φυσικά τις βέρες του ζευγαριού. Από την αρχαιότητα κιόλας , ένα από τα πιο σημαντικά στοιχεία μιας τελετής γάμου ήταν οι βέρες γάμου. Το σχήμα τους ήταν και είναι κυκλικό συμβολίζοντας έτσι την αιώνια αγάπη, δίχως αρχή και τέλος. Αντικατοπτρίζει με τον καλύτερο τρόπο την αιωνιότητα, την αφοσίωση και την δέσμευση μεταξύ δυο ανθρώπων και του έρωτά τους. Οι βέρες Breuning αποτελούν ιδανική λύση για κάθε γούστο και αισθητική.

Βέρες Breuning, βέρες value for money!

Στο e-shop μας θα βρείτε ένα από τα κορυφαία brand στο χώρο των βερών, τις βέρες Breuning. Η εταιρεία Breuning έπληξε τη σκηνή στα τέλη της δεκαετίας του 1920 και δραστηριοποιείτε στην Γερμανία.

Τι κάνει τις βέρες Breuning τόσο συναρπαστικές? Τα σχέδια τους φυσικά, όπου ξεχωρίζουν  από όλα τα άλλα είδη γάμου, καθημερινών κοσμημάτων και ειδικά δαχτυλιδιών. Ξεχωρίζουν για τα μοντέρνα τους σχέδια και την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους.  Η εταιρία προσφέρει δωρεάν service εφόρου ζωής για τις βέρες Breuning. Επίσης συνοδεύονται πάντα με τα πιστοποιητικά τους για την ποιότητα των πετρών και των μετάλλων και φυσικά τη συσκευασία της εταιρίας.

Υψηλή αισθητική & Άνεση στο χέρι

Οι βέρες Breuning είναι ανατομικές στην κατασκευή τους αφήνοντας μία ωραία αίσθηση όταν τις φοράτε χωρίς να υπάρχει καμία ενόχληση στα δάχτυλα. Οι πέτρες που χρησιμοποιούνται είναι μόνο διαμάντια.

 

Κίτρινη Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR326
Κίτρινη Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR307
Κίτρινη Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR317
Λευκόχρυση Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR338W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR338W
392€
Λευκόχρυση Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR326W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR326W
345€
Λευκόχρυση Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR318W
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR318W
420€
Ροζ Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR329R
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR329R
267€
Ροζ Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR323R
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR323R
250€
Ροζ Χρυσή Βέρα Γάμου Breuning με ή χωρίς Πέτρες WR335R
instock
Κωδικός Προϊόντος: WR335R
270€

 

Είναι ιδιαίτερα ανθεκτικές, καθώς δεν υπάρχει καμία ένωση στην βέρα κατά τη διάρκεια της κατασκευής τους. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να εξερευνήσετε και να βρείτε το ιδανικό ζευγάρι βερών Breuning για εσάς.

Στο στο e-shop μας, kiriakosgofas.gr, αλλά και στο φυσικό μας κατάστημα, Αλεξ. Παπαναστασίου 135 στη Χαριλάου, θα βρείτε συλλογές της εταιρίας Breuning όπως η Silver with Diamonds που πρόκειται για την πιο οικονομική σειρά σε ασήμι 925ο με διαμάντια, η Smart Line με πιο διακριτικές επιλογές, η Black and White για τις πιο εντυπωσιακές και την Classic όπου θα βρείτε τις απλές βέρες σε όλες τους τις δυνατές παραλλαγές.

Και μην ξεχνάτε! Ανακαλύψτε χρήσιμες πληροφορίες για κοσμήματα, ρολόγια και αξεσουάρ μέσα από το blog μας!