Δώρα για κουμπάρους και νονούς

Τα δώρα για τους κουμπάρους και τους νονούς βρίσκονται ξανά στο προσκήνιο, καθώς το υπέροχο ελληνικό καλοκαίρι έφτασε και μαζί του φέρνει μια γλυκιά, ζεστή ατμόσφαιρα γεμάτη από γλυκυθυμία, καλή διάθεση και πολλές, ευτυχισμένες κοινωνικές εκδηλώσεις. 

Οι νονοί και οι κουμπάροι είναι πρόσωπα μεγάλης σπουδαιότητας και οι δεσμοί που τους ενώνουν με το ζευγάρι και το νεοφώτιστο παιδί την ημέρα του μυστηρίου είναι παντοτινοί. Γι’ αυτό τα δώρα για τους κουμπάρους και τους νονούς που επιλέγουν οι μελλόνυμφοι και οι νέοι γονείς οφείλουν να εκφράζουν ευγνωμοσύνη και τιμή προς αυτά τα πρόσωπα με δώρα αμοιβαίας εκτίμησης και σεβασμού.

Η λίστα που ακολουθεί θα σας δώσει πολλές πρωτότυπες ιδέες για δώρα των κουμπάρων και των νονών, που μπορείτε να παραγγείλετε απευθείας από το eshop μας, επισφραγίζοντας με ξεχωριστό τρόπο την τέλεση του μυστηρίου και τη σύναψη των νέων δεσμών σας. 

Δώρα για τη νονά και για την κουμπάρα 

Πρόσωπα αγαπημένα με τα οποία τις περισσότερες φορές σας συνδέει βαθιά φιλία, κοινή πορεία ζωής και όμορφες στιγμές, η κουμπάρα και η νονά, ως τιμώμενα πρόσωπα στα μυστήρια του γάμου και της βάφτισης, αξίζουν δώρα εκλεκτά και εντυπωσιακά που θα εκφράζουν τη βαθιά αγάπη σας προς αυτές. Μελετήστε τις ανάγκες τους, παρατηρήστε προσεκτικά τις επιλογές των κοσμημάτων τους, εμπλουτίστε το στιλ τους και προσφέρετέ τους κοσμήματα που θα κοσμούν εντυπωσιακά κάθε τους εμφάνιση. 

Κολιέ με όνομα 

Τα προσωποποιημένα κολιέ με τη λέξη «νονά» ή με το όνομα της νονάς ή της κουμπάρας αποτελούν μία τάση με μεγάλη επιτυχία που ήρθε για να μείνει.

Share this post

Start typing and press Enter to search

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.